tag:blogger.com,1999:blog-3271161379977247113.post7413263401490131665..comments2023-10-17T16:24:41.942+02:00Comments on Bagarbertans baksida: Nostalgi med apelsinBagarbertanhttp://www.blogger.com/profile/05736601494624842560noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3271161379977247113.post-20408929184717735192011-01-23T14:47:39.203+01:002011-01-23T14:47:39.203+01:00Härligt med goda minnen!
Groddarn
Apelsinris låte...Härligt med goda minnen! <br />Groddarn<br />Apelsinris låter intressant är det möjligen som Ris à la Malta?Bagarbertanhttps://www.blogger.com/profile/05736601494624842560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3271161379977247113.post-56112900023250860432011-01-23T12:25:49.595+01:002011-01-23T12:25:49.595+01:00Sol ute sol inne.... ett uttryck som väcker minnen...Sol ute sol inne.... ett uttryck som väcker minnen till liv!<br />Hemma hos oss blev det ibland i apesintider,apelsinris gjort på rosa sagogryn, mums! // GroddarenCarinahttps://www.blogger.com/profile/16737606924530194542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3271161379977247113.post-56229036579600592782011-01-23T08:14:53.826+01:002011-01-23T08:14:53.826+01:00Den där tårtan gjorde mamma ofta när vi var barn, ...Den där tårtan gjorde mamma ofta när vi var barn, så gott med vaniljkrämen emellanCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3271161379977247113.post-20447619396157104312011-01-23T08:14:41.737+01:002011-01-23T08:14:41.737+01:00Filppa H
Du kan ha rätt om "smakerna". Ä...Filppa H<br />Du kan ha rätt om "smakerna". Är man inte en stor sötsaks"gris", så blir florsockerglasyren väl söt trots att den har en frisk citruston. Jag ska fundera på en annan topping, faktiskt! Tack för inlägget :)Bagarbertanhttps://www.blogger.com/profile/05736601494624842560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3271161379977247113.post-31894436300026126072011-01-22T22:03:49.202+01:002011-01-22T22:03:49.202+01:00Vad fin! Och så fräcsh den ser ut, tycker inte de ...Vad fin! Och så fräcsh den ser ut, tycker inte de bruakr göra det... Har aldrig riktigt tyckt om ambrosiatårta, det är något med smakerna - men, möjligen är det dags att ge det en chans igen, minst fem år sedan jag smakade sist!Filippa H.https://www.blogger.com/profile/04411744516935557292noreply@blogger.com