03 mars 2010

Minst 50 grader varmare


Hej hej nu har vi ett stopp i Labuan vilket innebar on i sodra Sabah, Borneos. Gott om palmer av olika slag, den forsta farska cocosnoten som fortarts med sugror och sked. Speciell smak.
I morgon gar resan med speedboat tillbaka till Kota Kinabalu (KK). Sdan ar planerna en busstur pa ca 6 timmar genom djungeln till Sandakan pa nordvastra Borneo.
Glomde alldeles att beratta om flodturen i gar kvall nar vi fick se nasapor och makaker, efter morkrets inbrott en tur til med sma krokodiler och eldflugor.
Varmt i havet sa dar 28 grader. Harligt sa man knappt tos beratta det. Fran KK tog vi en dagstur med bat over till en nationalpark Tukum Abdul Raman Park, lite snorkling for att se fisk sedan vatten och medtagen frukt i skuggan. Det har verkar vara en losrykt beskrivning kanns det som... men men det far duga sa lange. Det ar ont om Cybercafer  alla forvantas ha sina egna laptops med sig pa resan. Bilder far komma i en sarskild bilaga i efterhand.
Odlarmannen vill sjalv helst kalla sig Viller Valle i soderhavet (sydkinesiska sjon) medan jag foredrar att behallla djungelJane

 Pa aterhorande!!


Hotmail i mobilen på 5 sekunder! Klicka här!

1 kommentar:

  1. Snorkling låter som en dröm...försöker föreställa mig hur ni har det i värmen, med djungel och eldflugor, snorkling mm...Vilket äventyr! Viller Valle i söderhavet och DjungelJane, det var passande namn för två äventyrare på de sju haven! Tack för reserapporten, ha det gott - hoppas du hittar ett cybercafé i djungeln!

    SvaraRadera