16 mars 2010

Snuvade pa konfekten...

Allt var forberett infor dagen tur till Agriculture Park. Lite bananer i ryggsacken och forvantansfulla steg vi in i taxibilen som vi hyrt for resan.
Chaufforen pladdrade pa pekade och berattade om det vi akte forbi. Resan skule ta ca 1 tim och 30 minuter (har raknar man inte km) Uppfor och uppfor med 19 graders lutning i backarna. Vi ar nu i Crocker range Park, en annan nationalpark soder om KK. Sa hittar vi ett kafe och stannar till. Nar vi ar klarar, undrar chaufforen om vi vill se parken?. Nej tack sager vi artigt, vi aker vidare som vi bestamt. NEJ, det gar inte sager han. Men vi bestamde ju det i gar och du gav oss ett pris 200 RM. Nej nej, 400 RM, det ar langt bort... Vi kom overens om 200 och vart vi skulle i dag.
Nu bojar Djungelilskan sla till for Jane. Wait a minute, han gar i vag och ringer. Kommer tillbaka och sager inget. Sjalva har vi redan bestamt oss for att aka tillbaka till KK i stallet. Han foreslar 350 RM, men vi avbojer. Vi vander hemat under tystnad i taxin. Troligast hade mannen ingen aning om hur langt det var till Agricultur Park, utan fick veta det av ngr local boys pa kafeet.
Val tillbaka efter ytterligare 2 timmar och en lunchpaus, betalade vi och bilen forsvann. Han foreslog ingen annan tur for morgondagen. Ja sa kan det vara.
Men ngr inkop och spaningar blev det i stallet i omgivningarna. Tyger till Djungelklanningar, lite souvernirer, tyg och tillbehorsspaning for Garntomtens rakning. Dessutom en bakspaning da en "Pau" inhandlades (osaker pa stavning). Angad bulle med kram inuti, av roda bonor och ngr sott. Ser ut som en kroppkaka fast torrare och ar mer ett fluffigt bakverk. Vi fick den take away.
Taxin till flygplatsen i morgon ar bokad, sa nu ar det bara att driva runt och samla de sista intrycken.
See You!



http://bagarbertansbaksida.blogspot.com/




Hotmail i mobilen på 5 sekunder! Klicka här!

2 kommentarer:

  1. Garntomtens "rakning". Vad kul saker o ting kan bli utan å, ä och ö. Välkommen hem!

    SvaraRadera
  2. Kanske jag skulle avbeställa tiden hos frissan i morgon? Om Djungle Jane har hittat bättre tillbehör för "rakning" därborta i fjärran land? (Kanske man sparar en slant genom att vänta på DJ:s återkomst...)Välkomna hem säger jag också!

    SvaraRadera