23 april 2016

Att bli hotellägare av ett hus i solen


Utan att man vet ordet av så är jag nu hotellägare. En litet familjär verksamhet i bästa läget med kvällssol och utsikt över både vattendrag och en grönskade omgivning sommartid!


Rummen är personligt och smakfullt inredda för högsta komfort. Passar året om, vid regnigt väder och även som bostad året om. Då till ett mer förmånligt pris. Det passar fjärilarna väldigt bra.
Bin, getingar och humlor brukar välja de mer sympatiskt, stilrena och rörformade rummen. Därifrån har de ypperlig utsikt över trädgårdens stora äppelträd där frukost serveras under försommaren. 


I tallkottesviten kan tvestjärtarna, trollsländor och nyckelpigor samsas om utrymmet. Därifrån är det nära till matbordet där bladlöss och spinn serveras både till frukost lunch och middag.
Gästerna kräver inte heller att hotellet städas vilket underlättar verksamheten.


Nu är det bara att hoppas på att de nya hotellgästerna finner sig väl tillrätta så att bär och frukt växer sig stora och saftiga. 
Vi får vänta och se!


1 kommentar:

  1. Stod och fingrade på en på Trädgårdsmässan men utrymmet i resväskan var för litet. Bra initiativ för mer pollinering och för att hjälpa bin och andra insekter. Ska bli intressant att få en liten uppföljning!

    SvaraRadera