05 mars 2010

May Fair Hotel en fredagkvall

Det ar 35 grader varmt enligt det hollandska paret vi traffade pa Sea cofee hous.
Vi hittade hotellet val inklamt i hornet av huvudgatan dar allt tyg saljs. Otroligt vackra pa kvinnorna har, som bar allt med elegans.
Av smabitarna som blir over sys "doken" eller alltiett slojan. Nagot sidentyg i passande fargstallning for en nordbo, ar lite mer sallsynt.

Nagot markligt handa oss nar vi kom till busstationen med taxi i morse. Nar var taxi stannat dok maen up fran olika hall for att overtyga oss om att just deras bussbolag var det basta att aka med. De hogg tag i ryggsackarna i bagageluckan och sprang ivag. Dar stod vi kvar i ett forvirrat tillstand och utan bagage. Vi hade ju redan bokat bussbiljett till kl 10.00. Maken sprang efter och forsokte se var allt tog vagen. Till var raddning kom en bussvakt i uniform. Allt bagage beordrades tillbaka till biljettkuren och mannarna stillade sig. I villervallan fick vi dessutom byta vara biljetter till en tidigare tur. Allt var frid och frojd, men vi sjalva blev smatt chockade over hur overrumpla man kan bli. Till raga pa allt glomde jag betala for taxin, sa aven chaufforen foljde oss hack i hal tills han fatt sina 20 Ringit.
Nu ska vi se vad som finns att gora har i morgon. Kanske har vi misstagit oss pa bussresan hit. Kanns lite lamt pa nagot vis. Herr Cheng i receptionen kanske vet pa rad.                             
Vi fangar morgondagen!


Läs och svara på mejl direkt i mobilen! Klicka här!

2 kommentarer:

  1. Härligt Maggan! Hälsa Conny också.

    SvaraRadera
  2. Tänker du köpa hem några ormögon???.undrar gurkeva

    SvaraRadera